Програма "Провеждане на вътрешен одит "

Описание

В помощ на вътрешния одитор от публичния сектор Ви предлагаме Easy Check като платформа с вграден Наръчник за вътрешен одит на Министерство на финансите.

Платформата съдържа всички необходими стъпки за осъществяване на дейността на вътрешния одитор - от планиране, през процеса на фактически проверки до изготвяне на одиторски доклад и досие.Съществуващите документи могат да бъдат редактирани или заменени с тези на конкретния вътрешен одитор.

"Изготвяне на одиторски доклад" - след приключване на одит, продуктът предоставя възможност да се изготви финален одитен доклад, съдържащ информация за : приложените процедури, констатации, таблица с препоръки за подобряване на одитната дейност и резултати от анализи, събрани при провеждане на одита.

"Изготвяне на електронно одитно досие" - след приключване, изпълненият одит може да бъде експортиран и съхранен като "Одитно досие", даващо пълна информация за това как е протекъл одитният ангажимент.То съдържа копия на всички документи, процедури, контролни листа и прикачени одиторски доказателства.Досието е във формата на уеб страница и може да бъде разгледано с всички популярни уеб браузъри.

Цена: 240.00лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Количка

Количката е празна.